Ingrediënten
1 pakje Honig Deense Rundvleessoep
2 uien gesnipperd
250 g bieflapjes in kleine blokjes
zout, peper
25 g boter
2 theelepels rozemarijnblaadjes
¿ liter pilsener bier
3 sneetjes ontbijtkoek
1 dunne prei
Omschrijving
Bereidingstijd: 10-20 minuten
Aantal personen: 6
Keuken: Belgisch
Smaak: Anders
Techniek: N.v.t.
Soort gerecht: Soepen
Bereidingswijze
1. Kruid de blokjes vlees met zout en peper
2. Verhit de boter in een pan en bak het vlees met de uien ca. 3 minuten. Voeg de rozemarijn, het bier en 1 liter water toe
3. Breng dit aan de kook en voeg al roerende de inhoud van het zakje soep toe. Kook de soep ca. 5 minuten op zacht vuur
4. Snijd de ontbijtkoek in blokjes en roer die door de soep. Kook de soep nog ca. 5 minuten en roer regelmatig tot de soep glad gebonden is
5. Snijd de prei in flinterdunne ringen en roer deze op het laatst door de soep.
vrijdag 6 juni 2008
Belgische rundvleessoep
Labels:
rundvleessoep,
soep
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten