Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet site´s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

vrijdag 6 juni 2008

Belgische rundvleessoep


Ingrediënten
1 pakje Honig Deense Rundvleessoep
2 uien gesnipperd
250 g bieflapjes in kleine blokjes
zout, peper
25 g boter
2 theelepels rozemarijnblaadjes
¿ liter pilsener bier
3 sneetjes ontbijtkoek
1 dunne prei


Omschrijving





Bereidingstijd: 10-20 minuten

Aantal personen: 6
Keuken: Belgisch

Smaak: Anders
Techniek: N.v.t.

Soort gerecht: Soepen

Bereidingswijze
1. Kruid de blokjes vlees met zout en peper
2. Verhit de boter in een pan en bak het vlees met de uien ca. 3 minuten. Voeg de rozemarijn, het bier en 1 liter water toe
3. Breng dit aan de kook en voeg al roerende de inhoud van het zakje soep toe. Kook de soep ca. 5 minuten op zacht vuur
4. Snijd de ontbijtkoek in blokjes en roer die door de soep. Kook de soep nog ca. 5 minuten en roer regelmatig tot de soep glad gebonden is
5. Snijd de prei in flinterdunne ringen en roer deze op het laatst door de soep.


Geen opmerkingen: