Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet site´s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

vrijdag 6 juni 2008

Boeren groentesoep


Ingrediënten
1 Honig Kruidenbuiltje voor Vleesbouillon
1 pak Honig Groente Soep
100 g Honig Krulvermicelli Middel
1 rundvleessoeppakket
1 zakje boerensoepgroente
5 snijbonen (in ruitjes gesneden)
1 klein potje mais (Hak, uitgelekt)
3 eetlepels fijngehakte groene kruiden (zoals peterselie, selderij of kervel)

Omschrijving





Bereidingstijd: langer dan 2 uur

Aantal personen: 6
Keuken: Overige

Smaak: Anders
Techniek: N.v.t.

Soort gerecht: Soepen
Hulpmiddelen: Body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060122035200.jpg)}--

Bereidingswijze
1. Breng 2? liter water met het poulet en het soepbeen uit het soeppakket en het kruidenbuiltje aan de kook en trek er in ca. 3 uur een geurige bouillon van.

2. Verwijder het kruidenbuiltje zodra de bouillon kruidig genoeg is.

3. Zeef de bouillon en snijd het vlees eventueel kleiner.

4. Maak het gehakt uit het soeppakket op smaak met zout, peper en nootmuskaat en draai er kleine balletjes van.

5. Breng de bouillon weer aan de kook en roer de inhoud van het zakje bouillonsoep met een garde erdoor.

6. Voeg het vlees, de groenten, gehaktballetjes en krulvermicelli toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

7. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper en garneer met de groene kruiden.

Serveertips
Lekker bij
Driehoekjes geroosterd bruin brood.
Kooktip
Voeg vlak voor het serveren nog blokjes tomaat toe


Geen opmerkingen: