Ingrediënten
1 Honig Kruidenbuiltje voor Vleesbouillon
1 pak Honig Groente Soep
100 g Honig Krulvermicelli Middel
1 rundvleessoeppakket
1 zakje boerensoepgroente
5 snijbonen (in ruitjes gesneden)
1 klein potje mais (Hak, uitgelekt)
3 eetlepels fijngehakte groene kruiden (zoals peterselie, selderij of kervel)
Omschrijving
Bereidingstijd: langer dan 2 uur
Aantal personen: 6
Keuken: Overige
Smaak: Anders
Techniek: N.v.t.
Soort gerecht: Soepen
Hulpmiddelen: Body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060122035200.jpg)}--
Bereidingswijze
1. Breng 2? liter water met het poulet en het soepbeen uit het soeppakket en het kruidenbuiltje aan de kook en trek er in ca. 3 uur een geurige bouillon van.
2. Verwijder het kruidenbuiltje zodra de bouillon kruidig genoeg is.
3. Zeef de bouillon en snijd het vlees eventueel kleiner.
4. Maak het gehakt uit het soeppakket op smaak met zout, peper en nootmuskaat en draai er kleine balletjes van.
5. Breng de bouillon weer aan de kook en roer de inhoud van het zakje bouillonsoep met een garde erdoor.
6. Voeg het vlees, de groenten, gehaktballetjes en krulvermicelli toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
7. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper en garneer met de groene kruiden.
Serveertips
Lekker bij
Driehoekjes geroosterd bruin brood.
Kooktip
Voeg vlak voor het serveren nog blokjes tomaat toe
vrijdag 6 juni 2008
Boeren groentesoep
Labels:
Boeren groentesoep,
rundvleessoep,
soep
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten