Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet site´s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

vrijdag 6 juni 2008

Pittige rundvleessoep


Ingrediënten
2½ el olijfolie traditioneel (C1000)
½ tl gemalen komijn
1 tl gemalen koriander
peper, zout
400 g runderpoelet
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 rood pepertje, in ringetjes
125 g magere spekreepjes
1 kruidenbuiltje
1 blik bruine bonen
1 zak erwtensoepgroenten à 400 g
200 g tomaten
1 blik tomatenpuree à 89 g (Royalty

Omschrijving
Bereidingstijd: langer dan 1 uur

Aantal personen: 4
Keuken: Overige

Smaak: Anders
Techniek: Koken

Soort gerecht: Soepen

Bron: www.C1000.nl
Bereidingstijd: langer dan 1 uur

Aantal personen: 4
Keuken: Overige

Smaak: Anders
Techniek: Koken

Soort gerecht: Soepen

)
Bereidingswijze
Verhit de olie in een soeppan en bak het met komijn, koriander en peper en zout bestrooide vlees al omscheppend bruin.
Voeg de ui, de knoflook en de rode peper toe en bak alles totdat de uien glazig zijn.
Voeg de spekreepjes met de poelet toe en roerbak alles totdat het vlees bruin is.
Schenk 11 / 2 l water in de pan en breng alles aan de kook. Laat de poelet in ± 1 uur gaar koken.
Voeg de bonen met de soepgroenten, de tomaten en de puree aan de bouillon toe en breng alles aan de kook. Kook de soep nog 15 min. Lekker met stokbrood.


Geen opmerkingen: