Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet siteĀ“s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

maandag 26 mei 2008

Bloedworst


2 liter bloed
kooknat van zwoerd enz.
zwoerd
afval van vlees
1 pond spek
bloedworstkruiden
zout
ui
boekweitmeel

Zeef het bloed en voeg hier het kooknat, de kruiden, zout, fijngemalen zwoerd, vlees en desverkiezend de fijngesnipperde uien aan toe.
Snijd het spek in dobbelsteentjes en kook deze 5 min. Doe ze bij de massa en voeg zoveel boekweitmeel toe
tot het een dikvloeibare massa is. Vul de darmen voor 3/4 deel en leg ze in kokend water met zout.
Houd het water 3/4-1 uur op 90-98° C. Laat de worst hangend koud worden.

Deze bloedworst kan in dunne plakjes gesneden of gebakken gegeven worden.
Originele text

Geen opmerkingen: