Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet siteĀ“s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

maandag 26 mei 2008

Inmaken in Azijn de Basis

INMAKEN IN AZIJN

Bij deze inmaakmethode wordt gebruik gemaakt van de bederfwerende eigenschap van azijn.
Voor deze inmaak komen in aanmerking:

a. Gewone azijn. Deze bevat 4% azijnzuur.
b. Kruidenazijn. Deze is geurig gemaakt en bevat eveneens 4% azijnzuur.
c. Inmaakazijn. Deze bevat 6% azijnzuur en kan ongekookt gebruikt worden.

De inmaakazijn is echter niet gekruid. De niet gesteriliseerde azijn moet, om het azijnaaltje te doden, Voor het gebruik gekookt worden.
Groenten of vruchten die veel vocht bevatten moet men om te voorkomen dat de azijn te sterk verdund wordt,
enige tijd tevoren met zout bestrooid wegzetten.
Originele text

Geen opmerkingen: