Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet site´s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

dinsdag 27 mei 2008

Leverworst in het zuur


Ingrediënten
1 stevige leverworst van 500 gram
4 dl kruidenazijn
2 dl water
suiker (optioneel)
1 zakje inmaakkruiden (Silvo)
1 ui in halve ringen gesneden
1 à 2 teentjes knoflook, in plakjes


Bereidingstijd: 20-30 minuten

Keuken: Nederlands

Smaak: Zuur
Techniek: Inmaken

Soort gerecht: Borrelhapjes
Hulpmiddelen: Een goed afsluitbare, schone glazen pot/weckfles met de inhoud van ongeveer 1 liter.
Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten, behalve de leverworst, in een pannetje en breng zachtjes aan de kook.
Laat alles zachtjes een minuut of 5 doorkoken.
Snijd intussen de leverworst in plakken en schik die in de goed schoongemaakte pot of weckfles.
Laat het kruiden/azijnmengsel afkoelen en giet het dan over de leverworst.
Zorg dat er minstens 1 cm vocht boven de worst komt te staan.
Sluit de pot goed af en zet deze voor minstens 3 dagen in de koelkast.
Gebruik elke keer een schone vork om de leverworst uit de pot te halen.
Serveertips
Lekker bij de borrel of op een boterham met een likje mosterd.

Geen opmerkingen: