Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet site´s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

dinsdag 27 mei 2008

leverworst in zoetzuur


Lekker zelf ingemaakte leverworst in zoetzuur
beperkt houdbaar
Ingrediënten
1 grote leverworst
1 fles kruidenazijn
grote ui in ringen gesneden
2 laurierblaadjes
2 kruidnagels`6 geplette pepperkorrels
1,1/2 liter kokend wate
zoetstof of suiker na smaak


Bereidingstijd: 20-30 minuten

Aantal personen: 20
Keuken: Joods

Smaak: Zoetzuur
Techniek: Inmaken

Soort gerecht: Borrelhapjes
Hulpmiddelen: Grote pan

Voorbereiding
Kokend water met azijn ui peper laurier en kruidnagel vermengen
naar smaak toevoegenzoetstof of suiker
even met theelepel proeven of het niet te zuur is

Bereidingswijze
Leverworst in centimeter dikke plakken snijden en aan het lauwwarme azijnmengsel toevoegen
1.1/2 of 2 dagen voor gebruik maken
met deksel schuin op de pan laten afkoelen
als het is afgekoelt in de koelkast bewaren
tot gebruik

Serveertips
Op bordje en met vork
prensenteren
voor de liefhebbers een heerlijk hapje


Geen opmerkingen: