Haring in Inmaak azijn
Benodigdheden
1 Inmaakpot
1L Inmaak azijn
5 a 8 kruidnagels (afhankelijk van u eigen smaak)
8 Haringen
2 Uien
3 a 8 laurierbladen (afhankelijk van u eigen smaak)
2 Groene pepers
Peper korrels 8 a 15 (afhankelijk van u eigen smaak)
Mosterdzaad 2 a 4 Gr
Water
Melk (volle)
Bereiding
Leg de haring in een bak en vul die met water zodat de haring net onder staat.
Voeg een flinke scheut melk toe en meng dit goed samen.
Leg de haring dan in de koelkast een nacht lang.
Inmaak azijn eventueel koken om de zure smaak te verzachten.
Mosterdzaad zacht kneuzen en deze hier aan toevoegen.
(geld zowel voor koude inmaak azijn als de voorgekookte)
Pepers ook kneuzen en de rest van de ingrediënten toevoegen
Originele text
maandag 26 mei 2008
Haring in Inmaak azijn
Labels:
Haring,
Inmaken in Azijn
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten