Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet siteĀ“s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

maandag 26 mei 2008

Leverpastei

1 pond varkenslever
1 1/2 dl bouillon
1 pond keelspek
foelie
1 pond vlees
ui
3 lepels zout
1 lepel boter
3 gram peper

Kook het vlees gaar in water met zout en foelie. Maal de rauwe lever 2 X door de vleesmolen en het rauwe spek met het gare vlees 1 maal.
Fruit de gesnipperde ui in de boter, voeg ze met het vocht en de kruiden bij de gemalen massa en laat het ongeveer 20 min. stoven
onder nu en dan roeren. Doe ze dan in jampotjes. Dit blijft niet lang goed.

Moet de pastei langer bewaard worden, giet er dan een laag gesmolten varkensvet over of steriliseer ze I1/2 uur op 1000 C.
Originele text

Geen opmerkingen: