Subscribe

RSS Feed (xml)



Online: Bloglines, Google Reader
Meerdere platforms: BottomFeeder
Windows: FeedDemon, NewsGator
MacOS X: NetNewsWire
Readers kunt u o.a. downloaden op: http://www.feedreader.com/
en of
http://www.rssreader.nl/

Powered By

Skin Re-Design: by Tibo
Org taken from
Free Blogger Skins

Powered by Blogger



Maak je eigen foto album  bij Picaso Hou het Laatste nieuws bij van jou favoriete internet site´s
Maak je eigen Weblog Maak je eigen google kalander
Maak je eigen google Documenten
Google.com

maandag 26 mei 2008

Tongenworst

1/2 liter bloed
kooknat
1 varkenstong zout
1/2 pond vleesresten
peper
1/2 pond spek
nagelgruis
½-1 pond zwoerd

Kook tong, vlees, spek en zwoerd gaar. Pel de tong en snijd het spek in dobbelsteentjes.
Maal vlees en zwoerd. Voeg spek, vlees, zwoerd en kooknat bij het bloed. Maak de massa op smaak met zout en kruiden.
Vul een wijde papieren darm half vol, stop de tong er midden in en bind de worst dicht, maar zorg dat ze niet te strak gevuld is.
Kook de worst zachtjes 1 uur.
Originele text

Geen opmerkingen: